Polityka prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI SKLEPU INTERNETOWEGO SIN BY MANNEI SISTERS

 

DANE OSOBOWE

 

  1. Administratorem danych osobowych jest Inas Mannei adres: ul. Stanisława Wyspiańskiego 26B, lok. 102, 60-751 Poznań, NIP 7831663209, REGON 367311885

  2. Przetwarzamy wyłącznie te dane osobowe, które Klient dobrowolnie podał dokonując czynności w Sklepie, tj.: imię, nazwisko, adres email, nr telefonu, adres dostawy Towaru.

  3. Dane osobowe przetwarzane są przez nas wyłącznie w celu wykonania umowy, oraz celu marketingu własnych towarów i usług, przy czym przesyłanie informacji handlowych na adres email Klienta wymaga jego odrębnej zgody.

  4. Klient ma prawo wglądu do swoich danych osobowych oraz prawo do żądania ich poprawienia i usunięcia.

  5. Dane osobowe przetwarzamy zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016 r. poz. 922 z późn. zm.).

  6. Gromadzimy informacje o adresach IP urządzeń, które łączą się z witryną znajdującą się pod adresem http://sinbymannei.com. Zebrane w ten sposób dane służą nam analizie i weryfikacji działania Sklepu. W oparciu o te dane budowane są np. statystyki odwiedzin.

  7. Informacje o numerach IP wykorzystywane są także w celach technicznych.

 

PLIKI COOKIES

 

  1. Nie zabieramy automatycznie żadnych informacji, za wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies.

  2. Niektóre obszary naszego Sklepu wykorzystują cookies - pliki tekstowe zapisywane na urządzeniu Użytkownika, identyfikujące go w sposób potrzebny do umożliwienia korzystania z niektórych funkcjonalności Sklepu. Cookies najczęściej zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer. Korzystanie ze Sklepu bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w urządzeniu osoby korzystającej ze Sklepu. Każdy kto w jakikolwiek sposób korzysta ze Sklepu może dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej, blokując zapisywanie tych plików na urządzeniu.

  3. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym użytkownika pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest Inas Mannei adres: ul. Stanisława Wyspiańskiego 26B, lok. 102, 60-751 Poznań, NIP 7831663209, REGON 367311885.

  4. Pliki cookies wykorzystujemy w celu:

    1. dostosowania zawartości witryny naszego Sklepu do preferencji Klienta,

    2. optymalizowania korzystania z witryny naszego Sklepu, między innymi wskutek rozpoznania urządzenia Klienta i personalizacji wyświetlenia witryny Sklepu na jego urządzeniu,

    3. tworzenia statystyk pomocnych w zrozumieniu sposobu korzystania przez Klientów z naszego Sklepi, dzięki czemu możemy stale poprawiać strukturę i treść stron Sklepu.

  5. W ramach Sklepu stosujemy dwa zasadnicze typy plików cookies: sesyjne oraz stałe. Cookies sesyjne są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w pamięci urządzenia końcowego Klienta do czasu opuszczenia strony Sklepu lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). Stałe pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Klienta przez czas określony w parametrach plików cookies. Klient może w każdej chwili usunąć pliki cookies ze swojego urządzenia.

  6. Stosowane przez nas pliki cookies dzielą się na następujące rodzaje:

    1. umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach Sklepu, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach Sklepu;

    2. służące do zapewnienia bezpieczeństwa, na przykład wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach Sklepu;

    3. umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych Sklepu;

    4. umożliwiające zapamiętanie wybranych przez Klienta ustawień i personalizację interfejsu, np. w zakresie ustawień językowych lub regionalnych,

    5. umożliwiające dostarczanie Klientom treści reklamowych odpowiadających ich zainteresowaniom.

  7. Najpopularniejsze przeglądarki internetowe z jakich korzysta się do przeglądania zasobów Internetu, w tym do dokonywania zakupów w sklepach internetowych, domyślnie pozwalają na zapisywanie plików cookies na urządzeniu końcowym. Każdy użytkownik przeglądarki może jednak dokonać zmiany tych ustawień, w taki sposób, by przeglądarka blokowała automatyczne zapisywanie plików cookies albo informowała o próbie zapisania pliku cookie na urządzeniu. Informacje o zarządzaniu plikami cookies dostępne są w ustawieniach przeglądarki internetowej.

  8. Informujemy, że zablokowanie lub ograniczenie możliwości zapisywania plików cookies może wpływać na działanie niektórych funkcjonalności Sklepu.

  9. Pliki cookies zapisane na urządzeniach Klientów mogą być wykorzystywane przez naszych reklamodawców oraz partnerów handlowych.

 

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl